top of page

TÈCNIQUES D'ACUPUNTURA

De una manera molt sencilla podriem dir que la acupuntura és una tècnica terapèutica que forma part de la medicina Tradicional China i el seu objectiu  es restaurar la salut del pacient.

Ho aconsegueix a partir de la punció de punts del cos mitjançant agulles. Aquests punts formen part dels meridians energètics descrits per la Medicina Tradicional Xina i utilitzem la seva estimulació per eliminar procesos obstructius que alteren el lliure fluxe de energia per aquestes vies produint dolor.

La aplicaió de la acupuntura és molt àmplia i útil en molts procesos dolorosos i transtorns de tot tipus però a Ars Fisioteràpia i Osteopatía únicament traballem amb tècniques per el dolor muscular agut i que pertanyenals Meridians Tendino- Musculars ( MTM).

Els MTM són territoris musculars i tendinosos relacionats amb els meridians. Alliberar-los ens permet disminur el dolor de la zona, son unes eines més per completar els tractaments i obtenir millors resultats en algunes alteraciones de les extremitats i esquena.

bottom of page