top of page

GIMNÀSTICA DE MANTENIMENT I AQUAGYM

Gimnàstica de manteniment: 

Classes grupals de gimnàstica impartides per els/les nostres fisioterapeutes i preparador físic en una sala gran i amb tot tipus de material.

Com treballem?

L’objectiu principal és el de mantenir i millorar la salut, treballant totes les capacitats neuromusculars (flexibilitat, força, resistència, control motor, etc.).

Majoritàriament utilitzem exercicis de intensitat suau-moderada, dinamitzant les sessions amb estiraments, exercicis de mobilitat general, de control postural, circuits, exercicis de força suaus, abdominals hipopresius, pilates, jocs, etc.

A qui va dirigit?

Les classes van dirigides a tot tipus de persones que sentin la necessitat de cuidar la seva salut, independentment de la seva edat, sexe o condició física.

En cas de sofrir algun problema a la columna vertebral o a una altra part del cos, els/les nostres professionals els assessoraran durant la sessió de quina és la forma més beneficiosa per fer els exercicis.

Quan?

Durant tot l’any ens adaptem a les necessitats horàries. L’horari actual és el següent:

  • Dilluns i dimecres a les 19h

  • Dimarts i dijous a les 19h

  • Dimarts i dijous a les 20h

 

Aquagym:

Classes grupals de gimnàstiques impartides per els/les nostres fisioterapeutes i preparador físic en una piscina a l’aire lliure amb diferents tipus de materials.

Com treballem?

L’objectiu principal és el de mantenir i millorar la salut de manera refrescant i divertida.

El medi aquàtic ens permet moure de una manera còmode, segura i relaxant, a la vegada que exercitem la força per la pròpia resistència que ens ofereix l’aigua i gràcies al material accessori que utilitzem (tables, pilotes, espumes, etc.).

A qui va dirigit?

A la piscina obtenim el benefici de moure’ns en un medi lliure de lesions, sense impactes, afavorint la nostra capacitat cardiovascular. Per això és una activitat recomanada per tot tipus de persones, edats i condicions físiques.

Quan?

Durant els mesos de Juliol i Agost

cursaquagym2-7....jpg
bottom of page